First topic message reminder :
Sve i svasta .. ali bez vrijedjanja.
Sve i svasta .. ali bez vrijedjanja.
Idi na stranicu : 1, 2
ooomgggg cccc hahaa svastanajretardiranijeime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
Jedina koja je tu kad god je zatrebas ("radili smo mi to ja jos i ponovila").
Jedina koja uziva u pogledu kroz prozor.
carDečko (citat):
Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. 10,5 ocjena
ime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
Jedina koja je tu kad god je zatrebas ("radili smo mi to ja jos i ponovila").
Jedina koja uziva u pogledu kroz prozor.
salzem se s tobom al ono skroooozDečko (citat):Hmm..najbolje profesorice: prof. Fikreta i prof. Tanja definitivno!
Prod. Fikreta jer se uvijek može čut nešto pametno od nje,iako ti nekada neke stvari budu smiješne,ali kad promisliš sve je to tako, te nas cijedi jer moramo sve znat - za nju čista 10-ka..i znam da ćete ovo pročitati,pa vam savjetujem da izbacite ono kada pričate sa učenicima pa kažete ''ko da bih ja volila da pričam sa vama koji ste 15-20 god mlađi od mene o nekim stvarima da ne moram? '' - čisto savjet,jer i nama para to uši,iako se pomalo i nasmijemo !
Prof. Tanja iz razloga što zna dobro razumiti učenike,nastoji nas naučiti te želi da ujedno i bude prijatelj sa učenicima..za nju takođe čista 10-ka!
Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. 10,5 ocjena )
a da se izdvoje profesori koji ne valjaju,ne može..također prof. Dino i prof. Mirza,ocjena 9 )
seduttore93: komentar modifikovan dana: Fri 14 May 2010 - 23:35; prepravljeno ukupno 1 puta
indeedangel.lady (citat):Što se tiče najbolje profesorice, to je definitivno Jadranka.
angel.lady (citat):Zašto ovi kojima je 7 prerano ne legnu ranije? 1sat i nije neka razlika.
pretpostavljam po komentarima da je to adnanSh4dow (citat):Cuj sve i svasta.... ali bez vrijedjanja a govorimo tko je najgori prof......
chupi___chups (citat):Hmm. Cudi me da do sada niko nije komentirao novu profesoricu biologije, Aldijanu..
Mislim da pretjeruje dok ispituje ucenike. Prvo, ne dozvoljava ucenicima dok odgovaraju da se posluze udzbenikom barem malo.
Drugo, odgovaramo cak i gradivo iz prvog polugodista. [Napominjem, ne dozvoljava nam da se koristimo udzbenikom.]
I trece, sto je najgore, dodje nam na cas izivcirana i onda se na nama istresa. Mislim da nije OK od nje da svoje frustracije i probleme na nama rjesava. Mi smo samo ucenici..
I postoji jos profesora koji se fino na nama ucenicima "istresu", a mi ni krivi ni duzni.
Sto se tice dobih profesora, najbolji su: Tanja, Fikreta, Adnan i Hemšo.
Kod njih ako znas za 5, imaces 5
Bar sto se tice ovo prvo troje, a Hemso je sam po sebi kralj.
Idi na stranicu : 1, 2