JU Gimnazija Mustafa Novalić Gradačac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Dobar ili los profesor je onaj ...

+18
seduttore93
ime
Dečko :D
angel.lady
eMy
schweppes
blondie*
DarK_LighT
Sh4dow
Master X
selcoo
Brb
mmirzic
ado
malena___a
nejra
Nahid
Admin
22 posters

Idi na stranicu : Previous  1, 2

Go down  Poruka [Stranica 2/2]

1Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 7 May 2010 - 18:31

Admin

Admin
Admin

First topic message reminder :

Sve i svasta .. ali bez vrijedjanja.

https://gimnazijagradacac.forumcroatian.com

26Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 20:33

Dečko :D

Hmm..najbolje profesorice: prof. Fikreta i prof. Tanja definitivno!

Prod. Fikreta jer se uvijek može čut nešto pametno od nje,iako ti nekada neke stvari budu smiješne,ali kad promisliš sve je to tako, te nas cijedi jer moramo sve znat Very Happy - za nju čista 10-ka..i znam da ćete ovo pročitati,pa vam savjetujem da izbacite ono kada pričate sa učenicima pa kažete ''ko da bih ja volila da pričam sa vama koji ste 15-20 god mlađi od mene o nekim stvarima da ne moram? '' - čisto savjet,jer i nama para to uši,iako se pomalo i nasmijemo Smile!

Prof. Tanja iz razloga što zna dobro razumiti učenike,nastoji nas naučiti te želi da ujedno i bude prijatelj sa učenicima..za nju takođe čista 10-ka!

Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. Smile 10,5 ocjena Smile)

a da se izdvoje profesori koji ne valjaju,ne može..također prof. Dino i prof. Mirza,ocjena 9 Smile)
jocolor

27Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 21:11

ime

Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
Jedina koja je tu kad god je zatrebas ("radili smo mi to ja jos i ponovila").
Jedina koja uziva u pogledu kroz prozor.

28Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 21:25

eMy

najretardiranijeime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
ooomgggg cccc hahaa svasta

29Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 22:50

Nahid

Admin

Dečko Very Happy (citat):
Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. Smile 10,5 ocjena Smile

jocolor
car Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Icon_cheers

30Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 0:11

nejra

ime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.

Ja se u cjelosti slazem i jos bih dodala:
Evo ti jedaaaan pa nauci( uvijek s razumijevanjem)
I jos jedan lijep savjet: uzmite izbornu iz historije, to je najbitnije za vasu buducnost.
A ne mogu da propustim da pohvalim i prof. Dudu( svaka cast) najvise uzivam kad nas ispituje to je poseban dozivljaj:
dobro, dobro, tako je. ..- sta sam dobila prof. - dobila si dvicicu. I onda ja skontam da sam zaboravila na kraju naglasiti tacku i pokoji zarez...eh puste srece da sam i to napomenula u svom jedva napamet naucenom trudu dobila bih i tricicu.
Savjet ucenicima: ucenje napamet je veoma korisno jer cete gradivo"zauvijek" zaboraviti. Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Icon_scratch

31Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 13:03

blondie*

blondie*

Dečko Very Happy (citat):Hmm..najbolje profesorice: prof. Fikreta i prof. Tanja definitivno!

Prod. Fikreta jer se uvijek može čut nešto pametno od nje,iako ti nekada neke stvari budu smiješne,ali kad promisliš sve je to tako, te nas cijedi jer moramo sve znat Very Happy - za nju čista 10-ka..i znam da ćete ovo pročitati,pa vam savjetujem da izbacite ono kada pričate sa učenicima pa kažete ''ko da bih ja volila da pričam sa vama koji ste 15-20 god mlađi od mene o nekim stvarima da ne moram? '' - čisto savjet,jer i nama para to uši,iako se pomalo i nasmijemo Smile!

Prof. Tanja iz razloga što zna dobro razumiti učenike,nastoji nas naučiti te želi da ujedno i bude prijatelj sa učenicima..za nju takođe čista 10-ka!

Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. Smile 10,5 ocjena Smile)

a da se izdvoje profesori koji ne valjaju,ne može..također prof. Dino i prof. Mirza,ocjena 9 Smile)
jocolor
salzem se s tobom al ono skrooooz Very Happy

32Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 13:19

seduttore93

seduttore93

Moje mišljenje je da nema lošeg profesora kao ni profesorice, svi su dobri, kako jedan prof. može bit dobar nekome a u isto vrijeme nekome loš ? znači da problem nije u prof. nego u učenicima jer čim prof. ima visok kriterij, traži puno on odma ne valja, nije istina to su u biti dobri prof. jer ćeš kod njih dosta naučit. Cijenim sve prof. ali bih izdvojio mr. prof. Ćorovića, prof. Fikretu, prof. Jadranku, prof. Junuza, oni su stvarno vrhunski profesori i imaju nevjerovatnu moć objašnjavanja.

seduttore93: komentar modifikovan dana: Fri 14 May 2010 - 23:35; prepravljeno ukupno 1 puta

33Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 15:07

Sh4dow

Sh4dow

Cuj sve i svasta.... ali bez vrijedjanja a govorimo tko je najgori prof......

34Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 17:48

edina

edina

Kad govorimo o prof. ja najvise cijenim profesore koji najbolje znaju pojasniti lekcije. Medju najboljim predavacima je prof. Aida. Jedini prof. u drugim razredima s kojom mozemo normalno razgovarat. Medjutim ima ona i drugu stranu medalje- kad ispituje, uh al crpi do iznemoglosti. Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Icon_lol

35Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Sat 15 May 2010 - 1:23

angel.lady

angel.lady

Što se tiče najbolje profesorice, to je definitivno Jadranka.

36Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Sun 16 May 2010 - 14:04

chupi___chups

chupi___chups

Hmm. Cudi me da do sada niko nije komentirao novu profesoricu biologije, Aldijanu.. Rolling Eyes

Mislim da pretjeruje dok ispituje ucenike. Prvo, ne dozvoljava ucenicima dok odgovaraju da se posluze udzbenikom barem malo.
Drugo, odgovaramo cak i gradivo iz prvog polugodista. [Napominjem, ne dozvoljava nam da se koristimo udzbenikom.]
I trece, sto je najgore, dodje nam na cas izivcirana i onda se na nama istresa. Mislim da nije OK od nje da svoje frustracije i probleme na nama rjesava. Mi smo samo ucenici..

I postoji jos profesora koji se fino na nama ucenicima "istresu", a mi ni krivi ni duzni.

Sto se tice dobih profesora, najbolji su: Tanja, Fikreta, Adnan i Hemšo.
Kod njih ako znas za 5, imaces 5 Very Happy
Bar sto se tice ovo prvo troje, a Hemso je sam po sebi kralj. Very Happy

37Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Mon 17 May 2010 - 14:51

ime

ime

angel.lady (citat):Što se tiče najbolje profesorice, to je definitivno Jadranka.
indeed
Nekako mi se doima da ....

38Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Wed 19 May 2010 - 18:18

OSOBA1

OSOBA1

angel.lady (citat):Zašto ovi kojima je 7 prerano ne legnu ranije? 1sat i nije neka razlika.

u 7 počinje nastava .. a neko mora ustati cak u u pola 6 .. pa reko ako nisi znao neka znas .. !! ok

39Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Wed 19 May 2010 - 18:25

OSOBA1

OSOBA1

Sh4dow (citat):Cuj sve i svasta.... ali bez vrijedjanja a govorimo tko je najgori prof......
pretpostavljam po komentarima da je to adnan

40Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 20 May 2010 - 17:19

angel.lady

angel.lady

chupi___chups (citat):Hmm. Cudi me da do sada niko nije komentirao novu profesoricu biologije, Aldijanu.. Rolling Eyes

Mislim da pretjeruje dok ispituje ucenike. Prvo, ne dozvoljava ucenicima dok odgovaraju da se posluze udzbenikom barem malo.
Drugo, odgovaramo cak i gradivo iz prvog polugodista. [Napominjem, ne dozvoljava nam da se koristimo udzbenikom.]
I trece, sto je najgore, dodje nam na cas izivcirana i onda se na nama istresa. Mislim da nije OK od nje da svoje frustracije i probleme na nama rjesava. Mi smo samo ucenici..

I postoji jos profesora koji se fino na nama ucenicima "istresu", a mi ni krivi ni duzni.

Sto se tice dobih profesora, najbolji su: Tanja, Fikreta, Adnan i Hemšo.
Kod njih ako znas za 5, imaces 5 Very Happy
Bar sto se tice ovo prvo troje, a Hemso je sam po sebi kralj. Very Happy

Profesorica Aldijana uopšte nije za prosvjetnog radnika, ko joj se sviđa on će imat dobre ocjene, ostali se moraju na glavu nasadit da bi dobili višu ocjenu.

41Dobar ili los profesor je onaj ... - Page 2 Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 20 May 2010 - 20:22

gimnazijalka_2

gimnazijalka_2

meni je Ćorović... Smile

Ubila bi se sad odma Very Happy

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 2/2]

Idi na stranicu : Previous  1, 2