JU Gimnazija Mustafa Novalić Gradačac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Dobar ili los profesor je onaj ...

+18
seduttore93
ime
Dečko :D
angel.lady
eMy
schweppes
blondie*
DarK_LighT
Sh4dow
Master X
selcoo
Brb
mmirzic
ado
malena___a
nejra
Nahid
Admin
22 posters

Idi na stranicu : 1, 2  Next

Go down  Poruka [Stranica 1/2]

1Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 7 May 2010 - 18:31

Admin

Admin
Admin

Sve i svasta .. ali bez vrijedjanja.

https://gimnazijagradacac.forumcroatian.com

Nahid

Nahid
Admin

sara (citat):Smijemo li mi ovdje uopće da pisemo o profesorima? Ko ovo cita? Hocemo li imati probleme zbog toga?
Ko pravi stranicu?

Smijete pisati samo ne smije biti uvrjedljivo .Svi zaposlenici skole i ucenici citaju ,necete imati problema zbog ovoga. I stranicu pravi prof. Fikreta Cobo i neki ucenici.

nejra

nejra

Moj najdrazi profesor je Kemo. Hajdi ti curice jos malo nauci.... i uvijek kad naucim bude ok. Bome i kad ne naucim. Svaka cast prof. Laughing cheers

malena___a

malena___a

Hemšo je kralj cheers

ado

ado

malena___a (citat):Hemšo je kralj cheers

Jest vala... steta samo sto vise carstva nisu u modi, pa da i mi carujemo s njim.

Meni je ipak Sajo ono pravo kod srca. Covjek zna s nama i s ostalim... LJUDINA.
To treneru!!!!!

Hajmo spavat!!!!!

mmirzic

mmirzic

Moram ostaviti komentar za omiljenog prof.
zar ima dileme? Junuz je najjjjbolji. Basketball

Brb

Brb

Niko ne smije napisati kojeg prof. ne voli, ha? Laughing

Meni je najdraža prof. engleskog, Maida

ado

ado

Brb (citat):Niko ne smije napisati kojeg prof. ne voli, ha? Laughing

OK

Kako mislis "niko ne smije napisati"????
Evo ja na primjer ne mogu ocima smislit tu tvoju miljenicu iz vise razloga. U cemu je poenta?!Ne kontam stva
Pa ljudi jel to direktor ili administrator ovog foruma ima i IP adrese.... hehehehe ma daaaaajte
Pisem evo:
NE VOLIM MAIDU ,a ako treba obrazlozenje ,samo dajte Wink)

Pozz svima koji su ovdje i rijetkim koji smiju "nesto" natipkat'

Brb

Brb

ado (citat):
Brb (citat):Niko ne smije napisati kojeg prof. ne voli, ha? Laughing

OK

Kako mislis "niko ne smije napisati"????
Evo ja na primjer ne mogu ocima smislit tu tvoju miljenicu iz vise razloga. U cemu je poenta?!Ne kontam stva
Pa ljudi jel to direktor ili administrator ovog foruma ima i IP adrese.... hehehehe ma daaaaajte
Pisem evo:
NE VOLIM MAIDU ,a ako treba obrazlozenje ,samo dajte Wink)

Pozz svima koji su ovdje i rijetkim koji smiju "nesto" natipkat'

Ovaj smajli --> Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_lol je trebao pokazati da se šalim. Relax, nisam ozbiljno mislila

10Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Sun 9 May 2010 - 23:08

Brb

Brb

Stvarno je bila šala. Naravno da se nemamo čega "bojati".

Evo, ja ne volim Julku. I šta sad? Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_biggrin

11Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Sun 9 May 2010 - 23:48

selcoo

selcoo

mmirzic (citat):Moram ostaviti komentar za omiljenog prof.

Naravno..... Dobar ili los profesor je onaj ... Lol

12Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Mon 10 May 2010 - 21:21

Master X

Master X

selcoo (citat):
mmirzic (citat):Moram ostaviti komentar za omiljenog prof.

Naravno..... Dobar ili los profesor je onaj ... Lol

HAhah, a sto LoL?
Junuz dobar profa...
Hemšo car bio i osto.. Ima ih dosta dobrih, al ih ima brate sto smaraju.. ufff
Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_twisted

13Dobar ili los profesor je onaj ... Empty EHH i vas Mon 10 May 2010 - 22:17

Sh4dow

Sh4dow

Meni je ova tema glupa, imaju profesori koji vise rade i koji manje rade, oni su ovdje radi nas ne radi sebe. Vrijedjanje i ostalo ostavite za sebe!! Vi ste krivi ne oni....

14Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Wed 12 May 2010 - 15:07

DarK_LighT

DarK_LighT

Cobo i Tanja ubjedljivo najbolje:D
a u ovu drugu kategoriju spada onaj prof. vjeronauke Mirza.

ako cete da budem iskrena:D

15Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Wed 12 May 2010 - 16:07

blondie*

blondie*

DarK_LighT (citat):Cobo i Tanja ubjedljivo najbolje:D
a u ovu drugu kategoriju spada onaj prof. vjeronauke Mirza.

ako cete da budem iskrena:D
slazem se .. prof Mirza uffff Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_mad

16Dobar ili los profesor je onaj ... Empty jah Wed 12 May 2010 - 16:10

schweppes

Ej moj pozitivni narode, sve je ovo lijepo , i koga ja volim i koga ti volis, a haj da vidimo koliko nas drugi vole.
Npr ima svaka od godine po četiri razreda, i oni se svi razlikuju.Npr dodje jedan profesor i zada lupam 1 a , da treba naucit lupam matematiku,,,,
i taj isti profesor u 1 b kaze da trebaju ucenici naucit matematiku , bosanski i biologiju.

E sad poenta je u ovom svemu, da profesori nisu realni, razlikuju razrede i onda nekima daju toliko jednostavno, a nekim razredima pretesko.Jel to normalno ?

17Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 16:40

eMy

eMy

hmmm evo da i ja nap. koji kom. bilo bi odlicno kad bi se mi prvo dobro naspavali pa onda u skolu ... a onako samo bezzezee provedemo prva 2 casa u spavanju neki bgmi i po cijeli dan hahahaha ...iii da nemoramo da skacemo jedni na druge ..stv potrebna nam je kuhinja!

a sto se tice prof... najbolji: Tanja (dusshaa od zene) Fikreta ii Sanela nasa!
najgori:hmmm pa et nije niko tako los trazimo samo malo vise razumijevanja i sve ce da bude oky ha ya pozzzzzzzzzzzz

18Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 17:28

angel.lady

angel.lady

Zašto ovi kojima je 7 prerano ne legnu ranije? 1sat i nije neka razlika.

19Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 17:30

angel.lady

angel.lady

[quote="Nahid"][quote="ado"]

OK
[/quo

Koja je onda moja IP adresa? Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_lol

20Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 18:46

eMy

eMy

angel.lady (citat):Zašto ovi kojima je 7 prerano ne legnu ranije? 1sat i nije neka razlika.
uh bgmi svaka min . mi je bitna haahha

21Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 20:33

Hmm..najbolje profesorice: prof. Fikreta i prof. Tanja definitivno!

Prod. Fikreta jer se uvijek može čut nešto pametno od nje,iako ti nekada neke stvari budu smiješne,ali kad promisliš sve je to tako, te nas cijedi jer moramo sve znat Very Happy - za nju čista 10-ka..i znam da ćete ovo pročitati,pa vam savjetujem da izbacite ono kada pričate sa učenicima pa kažete ''ko da bih ja volila da pričam sa vama koji ste 15-20 god mlađi od mene o nekim stvarima da ne moram? '' - čisto savjet,jer i nama para to uši,iako se pomalo i nasmijemo Smile!

Prof. Tanja iz razloga što zna dobro razumiti učenike,nastoji nas naučiti te želi da ujedno i bude prijatelj sa učenicima..za nju takođe čista 10-ka!

Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. Smile 10,5 ocjena Smile)

a da se izdvoje profesori koji ne valjaju,ne može..također prof. Dino i prof. Mirza,ocjena 9 Smile)
jocolor

22Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 21:11

ime

ime

Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
Jedina koja je tu kad god je zatrebas ("radili smo mi to ja jos i ponovila").
Jedina koja uziva u pogledu kroz prozor.

23Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 21:25

eMy

eMy

najretardiranijeime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.
Jedina profesorica koja se maksimalno trudi da objasni gradivo ucenicima("auu to bi ti trebo znat").
ooomgggg cccc hahaa svasta

24Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Thu 13 May 2010 - 22:50

Nahid

Nahid
Admin

Dečko Very Happy (citat):
Što se tiče profesora,prof. Adnan je meni zakon! Iz razloga što se voli zezati,nastoji i trudi se da nas nauči te želi da bude prijatelj sa učenicima.. Smile 10,5 ocjena Smile

jocolor
car Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_cheers

25Dobar ili los profesor je onaj ... Empty Re: Dobar ili los profesor je onaj ... Fri 14 May 2010 - 0:11

nejra

nejra

ime (citat):Moja omiljena profesorica je Julka.

Ja se u cjelosti slazem i jos bih dodala:
Evo ti jedaaaan pa nauci( uvijek s razumijevanjem)
I jos jedan lijep savjet: uzmite izbornu iz historije, to je najbitnije za vasu buducnost.
A ne mogu da propustim da pohvalim i prof. Dudu( svaka cast) najvise uzivam kad nas ispituje to je poseban dozivljaj:
dobro, dobro, tako je. ..- sta sam dobila prof. - dobila si dvicicu. I onda ja skontam da sam zaboravila na kraju naglasiti tacku i pokoji zarez...eh puste srece da sam i to napomenula u svom jedva napamet naucenom trudu dobila bih i tricicu.
Savjet ucenicima: ucenje napamet je veoma korisno jer cete gradivo"zauvijek" zaboraviti. Dobar ili los profesor je onaj ... Icon_scratch

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 1/2]

Idi na stranicu : 1, 2  Next