JU Gimnazija Mustafa Novalić Gradačac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Najbolji ucenik u Gimnaziji je...

+3
Član
Nahid
Admin
7 posters

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Fri 14 May 2010 - 18:16

Admin

Admin
Admin

Izaberimo najboljeg ucenika u skoli.

Admin: komentar modifikovan dana: Tue 18 May 2010 - 18:41; prepravljeno ukupno 2 puta

https://gimnazijagradacac.forumcroatian.com

2Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Fri 14 May 2010 - 18:54

Nahid

Nahid
Admin

Ja kako znam to je Mili Very Happy

3Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 14:45

Član

Član

Nahid (citat):Ja kako znam to je Mili Very Happy

Toliko i ja znam. Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Icon_biggrin

4Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 16:39

schweppes

Dragi gimnazijalci šteta je na takav način provocirati ljude, iz razloga što je veći trud , to je bolji karakter.Teško je naravno govoriti o takvim učenicima kojima je škola sve.Ja lično ne poznajem tog Milija, ali bi mogao reći da je vrijedan svake pohvale.
Dragi admine nadam se da ćeš odgovoriti lijepo !

5Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 18:11

Admin

Admin
Admin

Dragi gimnazijalci,
pod pojmom "streber" nismo mislili nista uvredljivo. Namjera nam je bila da vi sami prepoznate one koji se najvise isticu u svojim uspjesima, te da se i sami potrudite da budete jedan od najboljih .Jer, nasa skola uvazava vase misljenje i cilj nam je da vam djacke dane upotpunimo tako da ovo bude mjesto gdje cete se rado vracati i nakon zavrsetka Gimnazije. Ukoliko vam pojam streber lici na uvredu obratite nam se kako bismo ovo preimenovali u "najbolji" ucenik.
Administrator

https://gimnazijagradacac.forumcroatian.com

6Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 19:06

Član

Član

Eh kad je tema već promijenjena, onda ću i da promijenim mišljenje. Ako se već ne radi o štreberu, nego o najboljem učeniku, onda je to ona mala Eda iz 3c čini mi se.

7Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 23:13

raza

raza

Zaista sam neupućena u ovo, ali zar ne treba sačekati 4.razred i dodjelu diplome za učenika generacije? Istina čula sam priča o tome da li je neko trebao biti učenik generacije ili ne, ali i dalje vjerujem da to koliko toliko govori sve.

8Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 23:20

ado

ado

Draga Razo, koji tebe kran donese. Sta nas briga ko ce biti ucenik generacije, mi ovdje biramo onoga koga mi smatramo najboljim.
Meni je stvarno ono najbolji Mili, al stvarno najbolji.

Bravo Mili, cestitam ti na federalnoj diplomi!!!!

9Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 23:30

raza

raza

Dragi Ado, koliko ja znam ta diploma se dodjeljuje najboljem. Što znači da onaj koji ju dobije jeste najbolji. Tako da me nije nikakav kran donijeo već sam rekla da, pošto nisam upoznata sa većinom učenika u gimnaziji, ne bih o tome špekulirala.

10Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Tue 18 May 2010 - 23:33

ado

ado

Ma ja, oni bi sigurno nas pitali ovdje na forumu da ga izaberemo. Ovo im je mozda samo da na kraju vide da se nisu zafrkali.

11Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Wed 19 May 2010 - 22:17

Član

Član

raza (citat):Dragi Ado, koliko ja znam ta diploma se dodjeljuje najboljem. Što znači da onaj koji ju dobije jeste najbolji. Tako da me nije nikakav kran donijeo već sam rekla da, pošto nisam upoznata sa većinom učenika u gimnaziji, ne bih o tome špekulirala.

Oprosti razo, ali učenik generacije je najbolji učenik samo te generacije. Ovdje se radi o najboljem učeniku u čitavoj školi. Dakle, učenik generacije ne mora biti striktno najbolji učenik u školi. Štaviše, ima dosta učenika koji su zaista vrijedni, a nisu četvrti razred. Tako da..

Po meni, reko sam već, Eda i Mili. Ima i onaj mali iz trećeg, čuo sam da je nadnaravno pametan, Hasan, Haso ili kako se već zove, al sam isto tako čuo da je šeprtlja teška. Very Happy

12Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Empty Re: Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Thu 20 May 2010 - 17:26

angel.lady

angel.lady

Član (citat):
raza (citat):Dragi Ado, koliko ja znam ta diploma se dodjeljuje najboljem. Što znači da onaj koji ju dobije jeste najbolji. Tako da me nije nikakav kran donijeo već sam rekla da, pošto nisam upoznata sa većinom učenika u gimnaziji, ne bih o tome špekulirala.

Oprosti razo, ali učenik generacije je najbolji učenik samo te generacije. Ovdje se radi o najboljem učeniku u čitavoj školi. Dakle, učenik generacije ne mora biti striktno najbolji učenik u školi. Štaviše, ima dosta učenika koji su zaista vrijedni, a nisu četvrti razred. Tako da..

Po meni, reko sam već, Eda i Mili. Ima i onaj mali iz trećeg, čuo sam da je nadnaravno pametan, Hasan, Haso ili kako se već zove, al sam isto tako čuo da je šeprtlja teška. Very Happy

Kad već govorimo o nadnaravnom, čula sam da to dijete prolazi kroz zidove. Najbolji ucenik u Gimnaziji je... Affraid

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]