Izaberimo najboljeg ucenika u skoli.
Admin: komentar modifikovan dana: Tue 18 May 2010 - 18:41; prepravljeno ukupno 2 puta
Admin: komentar modifikovan dana: Tue 18 May 2010 - 18:41; prepravljeno ukupno 2 puta
Nahid (citat):Ja kako znam to je Mili
raza (citat):Dragi Ado, koliko ja znam ta diploma se dodjeljuje najboljem. Što znači da onaj koji ju dobije jeste najbolji. Tako da me nije nikakav kran donijeo već sam rekla da, pošto nisam upoznata sa većinom učenika u gimnaziji, ne bih o tome špekulirala.
Član (citat):raza (citat):Dragi Ado, koliko ja znam ta diploma se dodjeljuje najboljem. Što znači da onaj koji ju dobije jeste najbolji. Tako da me nije nikakav kran donijeo već sam rekla da, pošto nisam upoznata sa većinom učenika u gimnaziji, ne bih o tome špekulirala.
Oprosti razo, ali učenik generacije je najbolji učenik samo te generacije. Ovdje se radi o najboljem učeniku u čitavoj školi. Dakle, učenik generacije ne mora biti striktno najbolji učenik u školi. Štaviše, ima dosta učenika koji su zaista vrijedni, a nisu četvrti razred. Tako da..
Po meni, reko sam već, Eda i Mili. Ima i onaj mali iz trećeg, čuo sam da je nadnaravno pametan, Hasan, Haso ili kako se već zove, al sam isto tako čuo da je šeprtlja teška.