Gdje bi vi na ekskurziju isli ?
schweppes: komentar modifikovan dana: Tue 18 May 2010 - 23:02; prepravljeno ukupno 1 puta
schweppes: komentar modifikovan dana: Tue 18 May 2010 - 23:02; prepravljeno ukupno 1 puta
Bogami duga tema ali interesantna.schweppes (citat):Pozdrav gimnazijalci.Htio bih da vam na neki nacin pokazem probleme nase skole.
1.Dok je Izudin bio direktor škole bilo je iskreno bajno,ali za profesore nije.
2.Dobili smo novi kabinet Engleskog i Njemačkog jezika, koji nije u funkciji, iz razloga koji mi sami ne znamo, kabinet hemije truhne, hemija se odrzava za mnoge razrede u drugim kabinetima.Sta mozemo ovdje rec, cemu to sluzi, sta ce nam ako ga necemo koristit.
3.Da li ste primjetili los odnos profesora prema profesorima.Ovi stari profesori su uvijek tu, i uspjesno pobijaju nove profesore.Stalno mozemo cuti losih rijeci od profesora prema profesoru.Mislim da to uceninci ne trebaju znati , nego sve svoje probleme nek rjesavaju izmedju 4 oka.
Ljudi cemu sve ovo ide,znate kakva nam je skola postala, pa svi jedva cekamo da zvoni da odemo kuci, nema nista da nas veseli u skoli, nema nista za sto bi ucenik reko, " jedva cekam nesto novo" , NEMA
Sve je standardno, tiho, nista se ne desava.Prodjose nam 4 godine, a nismo se ni jednom zabavili, posjetili nesto sto je vazno, a ne Sarajevo, pa nama je Sarajeva preko glave.
Reci te nesto o ovome :
schweppes (citat):Drago mi je da imas lijepo misljenje i normalno o ovoj temi.Zelim ti reci da zvucis kao profesor.Moram jos da kazem da ima more nesuglasica izmedju ucenika i profesora, al rijetko koji profesor zeli izaci u susret uceniku, znam, cast pojedincima, al stvarno zbog cega npr **** obara onoliki broj ucenika, sta ona ima s tim.Sto stvara mrznju prema sebi, to je tesko objasnit, al vjeruj mi ja sa 18 godina, da nesto pomsilim lose o zeni s 55 godina, to je za nju ponizenje, iz razloga sto si vise star, to si vise pametiniji, a ostat na istom i ostat na 18 godina, znaci da nisi nikad sazreo! zar ne!
Znas da je najlakse nekog gurnut od sebe, a najteze kad ti taj ispliva i onda ponizi, al vjeruj mi ja zivim za to!
Moram ti priznat da nisam dobio bolji komp. Moram se pohvalit prof. bosanskog da se moj pravopis popravio na nivo prof. Hvalaaaaaa.schweppes (citat):Drago mi je da imas lijepo misljenje i normalno o ovoj temi.Zelim ti reci da zvucis kao profesor.Moram jos da kazem da ima more nesuglasica izmedju ucenika i profesora, al rijetko koji profesor zeli izaci u susret uceniku, znam, cast pojedincima, al stvarno zbog cega npr **** obara onoliki broj ucenika, sta ona ima s tim.Sto stvara mrznju prema sebi, to je tesko objasnit, al vjeruj mi ja sa 18 godina, da nesto pomsilim lose o zeni s 55 godina, to je za nju ponizenje, iz razloga sto si vise star, to si vise pametiniji, a ostat na istom i ostat na 18 godina, znaci da nisi nikad sazreo! zar ne!
Znas da je najlakse nekog gurnut od sebe, a najteze kad ti taj ispliva i onda ponizi, al vjeruj mi ja zivim za to!
mmirzic (citat):
Kako ti to zavrsi preko noci?
Hajd prizna,j ni ja nemam 16. eto ja prizno!
schweppes (citat):
Vidim da nemas pametnijeg posla od toga da detaljno "analiziras" tudje statuse i izigravas pametnog.Ako se vec zelis istaci necim probaj to a da ne budes toliko napastan.