JU Gimnazija Mustafa Novalić Gradačac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Volio/la bih da promijenim u skoli?

+7
Master X
OSOBA1
mmirzic
malena___a
Nahid
ado
Admin
11 posters

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Volio/la bih da promijenim u skoli? Wed 5 May 2010 - 17:04

Admin

Admin
Admin

Ovdje možete pisati svoje sugestije o tome sta biste voljeli promijeniti u školi.

https://gimnazijagradacac.forumcroatian.com

2Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty nesto novo u skoli Fri 7 May 2010 - 1:45

ado

ado

Pozz svima..

bit cu jako kratak

Drago mi je da smo dobili stranicu na net'u, jos kad bi smo i mi sjali ko stranica bilo bi super Rolling Eyes

ado: komentar modifikovan dana: Fri 7 May 2010 - 18:15; prepravljeno ukupno 1 puta

3Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Nastava Fri 7 May 2010 - 18:07

Nahid

Nahid
Admin

Pozz...

Ja bi volio kad bi nastava pocinjala od 8h , Sleep

ado

ado

Nahid (citat):Pozz...

Naravno ... samo ne znam ko bi onda kasnio na casove lol!

Nahid

Nahid
Admin

ado (citat):
Nahid (citat):Pozz...

Naravno ... samo ne znam ko bi onda kasnio na casove lol!

Nadje se uvijek neko Very Happy

malena___a

malena___a

Hmm. Neko komentira predsjednika Vijeca ucenika skole. Very Happy

Apsolutno se ne slazem sa tim misljenjem.
Ne idem na vijece, ali znam da se ta cura redovno zauzimala za nase ekskurzije i sl.

Nadam se da to nije jedan izlijev ljubomore.
Bilo bi fino da napises sta ti smeta kod nje. Very Happy

I da, stvarno bi bilo lakse da imamo manje testova dnevno. Previse frustracija i forsiranja :S

Adnan

Gost

Znaci bez obzira koliko osoba gledala korist vas ucenika uvijek postoji neko ko ce pljuvati po silnom trudu i radu u nastojanju da vama ugodi i da gleda da ne ide protiv vas onda stvarno nemam rijeci. Ta izjava je isuvise bezobrazna i bez imalo stida i postovanja prema njoj. Svaka ti cast.

malena___a

malena___a

Draga Saro,
kad vec tako optuzujes Lejlu za organiziranje ekskurzija u Sarajevo, zasto nisi ti otisla do direktora i organizovala neku bolju ekskurziju? Very Happy

Mislim da malo koja skola ima stalne ekskurzije.
I da, jos nesto. Zar su ekskurzije Lejlino ogledalo?
Ne zaboravimo sve akcije koje su presle preko njenih ledja. Koliko se ja sjecam, bilo ih je dosta.
Uzivaj. Very Happy

malena___a

malena___a

Hhahaha. Mah ne idem ni ja na vijece. Very Happy
Ma sta glasnogovrnik, samo volim pravednost.

Hmm, a ovdje pisemo svoje sugestije i sl.
Tako da, opusti se. Very Happy

10Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Sat 8 May 2010 - 13:10

mmirzic

mmirzic

Otisli ste od teme. Pitanje je sta bismo mijenjali.
I ja bih mijenjao početak nastave u 6 i 55h. Nikad cuo nisam da nekom skola pocinje prije 7. Mogli bismo i spavat u njoj. Za sta skola sluzi poslije podne? Da penzioneri odspavaju popodnevni san?
Kad bi casovi pocinjali u 8h. onda bi svi dolazili naspavaniji i lakse bi pratili nastavu. Ovako pola nas spava prva dva casa. A iskreno i prof. su poluuspavani u to vrijeme pa nam se taj prvi cas svede na zijevanje.
Ako ovo cita direktor molim ga da uzme u razmatranje nase sugestije pa da se nadjemo napola. Nek pocinje makar u pola osam. king

11Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Sat 8 May 2010 - 14:08

ado

ado

mmirzic (citat):Otisli ste od teme. Pitanje je sta bismo mijenjali.
I ja bih mijenjao početak nastave u 6 i 55h. Nikad cuo nisam da nekom skola pocinje prije 7. Mogli bismo i spavat u njoj. Za sta skola sluzi poslije podne? Da penzioneri odspavaju popodnevni san?
Kad bi casovi pocinjali u 8h. onda bi svi dolazili naspavaniji i lakse bi pratili nastavu. Ovako pola nas spava prva dva casa. A iskreno i prof. su poluuspavani u to vrijeme pa nam se taj prvi cas svede na zijevanje.
Ako ovo cita direktor molim ga da uzme u razmatranje nase sugestije pa da se nadjemo napola. Nek pocinje makar u pola osam. king

U PRAVU SI ... Nadamo se da neko od ?? ovo barem ponekad pogleda. U svakom slucaju i ja sam za "osmicu"

12Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Mon 10 May 2010 - 14:07

OSOBA1

OSOBA1

U 8 H bi bilo idealno .. ali nemoze se takvo vrijeme postaviti sbog osoba koje putuju.. pa zato ..nazalost Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_rolleyes

13Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Mon 10 May 2010 - 15:12

malena___a

malena___a

Hmm, nesto sam bas razmisljala..
U nasoj skoli nema nekih zanimljivih sekcija.. Pr. ritmicka, dramska, literarna sekcija..
Sve neke sekcija za nadarene ucenike, tipa fizika, matematika itd.

Sta je sa nas obicnih smrtnika? Very Happy

14Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Mon 10 May 2010 - 21:34

Master X

Master X

Ja bi da mi ko ljudi izaberemo gdje idemo na ekskurziju... Da dobijemo ponude i cijene svega i da tek onda izaberemo gdje cemo.. A ne ovako, gdje, ko, sta, zasto, Istanb0l.. Ocemo ponovo glasanje

cool slova Razz mucte se malo xD

Na ovom forumu treba skratit duzinu postova u jednoj stranicu Very Happy
Stavit na 10 ili 15 i da se prelazi na sljedecu, tesko mi saltat ovako xD

Pozdrav svima od
<-------------

15Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Mon 10 May 2010 - 22:55

love

love

pozzzzzz
ja bi volila da nastava počinje u 8 sati, i onako idemo svi u jednu smjenu Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin

16Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Tue 11 May 2010 - 23:44

Master X

Master X

love (citat):pozzzzzz
ja bi volila da nastava počinje u 8 sati, i onako idemo svi u jednu smjenu Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin

e ja nebi volio, jer bi kuci dolazio u 2.30 (tj. nastava bi zavrsavala u 2), sto znaci gubitak jednog sata jer navece nemozes nista radit, a ujutro sigurno neces ustat da ucis xD

17Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Wed 12 May 2010 - 16:24

blondie*

blondie*

sve je super samo da hoce izbacit profesora vjeronauke hahahah Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin

18Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Fri 14 May 2010 - 13:59

seduttore93

seduttore93

U školi definitivno treba nešto poduzet što se tiče kuhinje, dole stvarno bude ludnica na odmorima, ne znam kako Snješka i Mejasa stižu, svaka im čast, al dole treba dobra reorganizacija....

19Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Sugestije Thu 17 Jun 2010 - 11:05

Sh4dow

Sh4dow

Ja nemam rijeci na njihova predavanja. Extra predaju ali me opet muci ono sto neispunjavaju obecanja koja daju nama pa mozda cak i drugima. Zasto stati samo na nama? Volio/la bih da promijenim u skoli? Kopfschuettel Volio/la bih da promijenim u skoli? Kopfschuettel

20Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Thu 17 Jun 2010 - 11:08

Sh4dow

Sh4dow

blondie* (citat):sve je super samo da hoce izbacit profesora vjeronauke hahahah Volio/la bih da promijenim u skoli? Icon_biggrin

A zasto??

21Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Thu 17 Jun 2010 - 11:13

Sh4dow

Sh4dow

znam da sam dosadan s ovim ali me ovo stvarno muci... nemogu da shvatim kako netko nemoze da ispunjaje obecanja!!!

22Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Thu 17 Jun 2010 - 22:54

Nahid

Nahid
Admin

Sh4dow (citat):znam da sam dosadan s ovim ali me ovo stvarno muci... nemogu da shvatim kako netko ne moze da ispunjaje obecanja!!!
kao npr ?

23Volio/la bih da promijenim u skoli? Empty Re: Volio/la bih da promijenim u skoli? Sat 19 Jun 2010 - 0:50

Sh4dow

Sh4dow

Nahid (citat):
Sh4dow (citat):znam da sam dosadan s ovim ali me ovo stvarno muci... nemogu da shvatim kako netko ne moze da ispunjaje obecanja!!!
kao npr ?

To ti nemogu da odgovorim!!! Sry

Sponsored content

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]